Welkom op Château de Lerse

30 minuten van Angoulême
Zoekt u een intieme trouwlocatie? Wilt u uw feest in (grootse) stijl vieren? Château de Lerse biedt u die mogelijkheid, te midden van meer dan 105 hectare zacht glooiende heuvels rondom het landgoed, gelegen 6 km ten zuiden van Blanzac-Porcheresse, op slechts 30 minuten van Angoulême.

Eigenaren Mike en Selina heten hun gasten welkom in hun elegante 15e eeuwse kasteel, met een keuze uit 7 comfortabel ingerichte kamers, een op zichzelf staande gite, pigeonnier en 'glamping site' met 7 luxe tenten. Alle ruime gastenkamers bevinden zich op de eerste verdieping van het château en zijn voorzien van kingsize bedden, ontspanningsruimtes en en-suite badkamers. Op de begane grond bevinden zich verschillende woonkamers. Wat uw persoonlijke voorkeur ook is, het kasteel is ervan overtuigd dat iedereen hier tevreden zal zijn.
Het ontbijt wordt geserveerd in een van de eetzalen van het château of buiten op de binnenplaats. Het huwelijksontbijt wordt geserveerd op de (overdekte) binnenplaats buiten of in de overdekte schuur met een capaciteit tot 200 gasten.
U wordt verwelkomd door Joss en Karine, de gastheer en dame, en chef-kok ter plaatse.

Let op: wij zijn niet langer actief als Chambre/Table D'Hote maar uitsluitend als trouwlocatie.

Het kasteel bevindt zich op 6km ten zuiden van Blanzac Porcheresse op de D10 richting Montmoreau St. Cybard, op 30 minuten van Angoulême.

Welkom op Château de Lerse

in Pérignac